S-a sunat de intrare la Scoala Victoria Art!

Back to School Road Sign with Dramatic Clouds and Sky.

Auziti clopotelul? El anunta cea mai recenta serie de cursuri create pentru a va dezvolta personalitatea artistica si a va da aripi catre un 2017 mai plin, mai viu, mai intens si cu adevarat memorabil. Puteti opta pentru cursuri de actorie, canto si dans pentru cei mici si cei mari.

cristi-martinIncepand din 26 ianuarie, la cursul de actorie pentru adulti (va) veti “juca” cu Cristi Martin. Pe Cristi il stiti de la Divertis, Serviciul Roman de Comedie sau Spitalul de Dementa. Este actor, trainer de dezvoltare personala si artist plastic. In plus, activeaza in doua trupe de improvizatie – Hahademia si Grupa mica – si organizeaza Festivalul International Comic 7B de la Buzau.

leliaDin 14 februarie va veti indragosti de… dans! Petru aceia dintre dumneavoastra care vor sa dobandeasca expresivitate si fluiditate in miscari, am pregatit cursuri de dans cu Lelia Marcu-Vladu– dansator, coregraf si profesor de dans. Cei mici vor invata dans clasic (balet), dans istoric (dans de curte, menuet, pavana) si dans de caracter (dansul traditional din diverse zone si popoare), iar cei mari vor deprinde miscari de dans contemporan si dans modern. Cursul combina antrenamentul fizic ce dezvolta o usurinta in miscare, exerciti de miscare in spatiu, coordonare, exercitii de impovizatie, structurare si organizare a miscarilor de dans.

301Din 18 februarie, la canto, Victor Bucur va avea grija ca micutii dumneavoastra sa isi dezvolte principalele abilitati muzicale de ordin tehnic si interpretativ. Iar adultii, impreuna cu jazz-ista Irina Sarbu, isi vor dezvolta abilitatile de a comunica prin arta sunetelor cat mai eficient posibil, vor capata incredere in fortele proprii si vor scapa de emotiile aparitiei pe scena, intr-un nou modul de canto special conceput pentru cei mari.

16265573_1211373628948263_7164191937922380591_nReluam, de asemenea, in noi module, cursurile de actorie pentru adolescenti, coordonate de Maria Julieta Georoiu si Liviu Chitu si cursul de actorie pentru adulti sub indrumarea actritei Mirela Nicolau.

Asadar, daca visati la un an diferit, apropiati-va de scena! Suntem aici sa va ajutam sa urcati in lumina reflectoarelor!

Asteptam comentariile si intrebarile dumneavoastra pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Victoria-Art-423504961067745/.

De asemenea, informatii despre structura modulelor si preturi veti gasi pe pagina: http://victoria-art.ro/tarife-si-reduceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *