Put Your Hands in the Air – preview în 9 martie, la Teatrul de pe Lipscani

Afis Put Your Hands in the Air

Fanii Trupei de Adolescenți Victoria Art vor avea parte de un spectacol incendiar de musical în data de 9 martie 2018, pe scena Teatrului de pe Lipscani. Spectacolul Put Your Hands in the Air este un preview al producției realizate de trupa Victoria Art, cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național (AFCN).

Put Your Hands in the Air spune povestea celei mai frumoase vârste, cu tentații periculoase, adrenalină, viraje și răsturnări de situație la finalul cărora dragostea și tinerețea triumfă într-un delicios happy end.

“Musicalul este un gen recunoscut internațional mai ales în America… visul nostru. Broadway este unul dintre cele mai faimoase, poate chiar cel mai faimos centru de teatru din univers, care deja face pubicitate celorlalte piețe de musical precum West-End, Anglia. Dați-mi un exemplu de musical românesc! Nu avem. Nu avem niciun titlu… până acum. Până acum nu AVEAM niciun titlu. Victoria Art vine cu o inovație în rândul artei românești, un musical 100% original. Putem dezvolta un întreg cult în România prin acest musical”, spune Rareș Fota, scenaristul și unul dintre coregrafii spectacolului.

Producția Put Your Hands in the Air este regizată de Julieta Georoiu și Liviu Chițu, după un scenariu de Rareș Fota. Coregrafia este semnată de Rareș Fota și Toria Drăgulescu, iar muzica îi aparține lui Romeo Dediu (Holograf), pe versuri de Minioneta Georoiu și Tudor Dumitru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *