Nou la Victoria Art! Cursuri de canto pentru copii cu Madalina Ene

1120056_552892974768097_390229611_o-1-1Stiati ca:

  • Activitatea muzicala stimuleaza dezvoltarea psihica a copilului, incurajandu-i exprimarea prin metode creative?
  • Activitatea muzicala accelereaza procesele intelectuale, dezvolta gandirea logica, atentia si memoria, incurajeaza socializarea, descopera creativitatea si imaginatia copiilor?
  • Un copil care urmeaza ore de canto se va putea concentra mult mai bine, isi va putea gestiona emotiile, isi va imbunatati dictia, va fi dezinhibat, isi va constientiza valoarea si va capata incredere in el?

Gandindu-ne la toate acestea, am creat pentru cei mici un curs care sa ii ajute sa descopere sensul muzical al vietii si, poate, chiar sa ii directioneze catre o cariera in acest domeniu fascinant si atat de titrat.

Repertoriul muzical poate fi ales din zona clasic – usoara contemporana, adaptat varstei si abilitatilor native. Urmarim dezvoltarea auzului muzical si a capacitatilor vocale, a expresivitatii prin intermediul vocii, iar, à la longue, formarea unui grup vocal-pilot pentru eventuale proiecte muzical-vocale.

Cursul dureaza patru luni, cu desfasurare o data pe saptamana, timp de doua ore.

Antrenor vocal va fi Madalina Ene, Absolventa a Universitatii de Muzica Bucuresti. Madalina a colaborat cu Opera Nationala Bucuresti, Ateneul Roman, Teatrul National Bucuresti si a realizat spectacole de musical.

Haideti sa ne cunoastem! http://victoria-art.ro/inscrieri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *