De Martisor – 5% reducere la orice curs nou: canto si dans

felicitare-cu-mesaj-de-1-martieIntampinam primavara cu sensibilitate, cu ganduri bune si un mic dar pentru acei dintre dumnevoastra care ne citesc si vor sa ni se alature – 5% reducere pentru orice curs nou la care doriti sa participati – dumneavoastra sau cei mai mici din familie.

Pentru o primavara sublima, fluida si calda, am pregatit cursuri de dans pentru cei mici si mari. Cu Lelia Marcu-Vladu– dansator, coregraf si profesor de dans. Cei mici vor invata dans clasic (balet), dans istoric (dans de curte, menuet, pavana) si dans de caracter (dansul traditional din diverse zone si popoare), iar cei mari vor deprinde miscari de dans contemporan si dans modern. Cursul combina antrenamentul fizic ce dezvolta o usurinta in miscare, exercitii de miscare in spatiu, coordonare, exercitii de impovizatie, structurare si organizare a miscarilor de dans.

Daca primavara inseamna sunet, atunci vom suna perfect impreuna! Cu Madalina Ene, alaturi de cei mici, si Irina Sarbu, pentru cei mari. Ne vom dezvolta abilitatile de a comunica prin arta sunetelor cat mai eficient posibil, vom capata incredere in fortele proprii si vom scapa de emotiile aparitiei pe scena, in module de canto special concepute atat pentru cei mari, cat si pentru pitici.

Asteptam comentariile si intrebarile dumneavoastra pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Victoria-Art-423504961067745/.

De asemenea, informatii despre structura modulelor si preturi veti gasi pe pagina: http://victoria-art.ro/tarife-si-reduceri.

Promotia este valabila in perioada 1-30 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *